0 0
Laad meer artikelen

OPITEC heeft het: Alles voor het maken van uw favoriete sieraden

U houdt van sieraden en heeft altijd al uw eigen sieraden willen maken? Er is maar weinig gereedschap voor nodig en het is makkelijker dan u denkt! Uni kleuren of interessante kleurencombinaties, van eenvoudige designs tot het werken met verschillende materialen. Wij hebben leuke ideeën voor trendy sieraden en laten u stap voor stap zien hoe u deze sieraden heel gemakkelijk zelf kunt maken. HIER vindt u de handleidingen daarvoor.

De verschillende technieken om sieraden te maken

Hier kunt u eenvoudig kiezen voor trendy hangers en bijpassende kettingen of leren koorden. Of u kunt kijken bij onze ruime keuze aan kralen. U kunt ook kralen gebruiken bij het weven, haken of breien. Ook de Kumihimo en Paracord vlechttechnieken zijn nog steeds erg populair. Heeft u een voorkeur voor sieraden gemaakt van metaal draad? Viking breien is erg populair: Breien zoals de Vikingen deden! U kunt ook metalen hangers zelf versieren. Ook dit is veel gemakkelijker dan verwacht. Bij ons vindt u het juiste gereedschap om metaal te embossen en draad te buigen. Maar u kunt uw sieraden ook zelf modelleren: Dat kan bijvoorbeeld met FIMO® of - op dit moment erg populair - met speciaal sieraadbeton! 

Een variëteit aan kralen 

U heeft de keuze tussen acryl kralen, glaskralen, houtkralen, metalen kralen, kunststof kralen, was kralen, echte edelstenen of geslepen glaskralen. Zeer populair zijn onze Polaris kralen, Renaissance kralen, Rocailles en de kralen met grote gaten. Erg in zijn de Katsuki-schijven of de kleurrijke kwasten van Lets make lovely Jewellery in plaats van kralen  of afgewisseld met kralen. Voor baby's en peuters hebben we ook speeksel vaste kralen, bijv. voor het maken van een speenketting.