0 0

Opitec Voordelen

Dit zijn uw voordelen van de OPITEC Webshop

Naast een enorme keuze aan materialen en knutselbenodigdheden op onze website biedt OPITEC u ook aantrekkelijke voordelen:

De mogelijkheid voor advies op maat. Als u meer informatie wenst over onze producten, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice of buitendienst adviseurs.

Wij benaderen elke vraag voor advies op maat in samenwerking met u, en zullen onze expertise benutten om passend advies te geven. Het OPITEC Team staat voor u klaar!

OPITEC is een internationaal opererend bedrijf en heeft ruim 15.000 artikelen op voorraad.

Vanaf een bestelwaarde van 150,- € leveren wij zonder verzendkosten. U bespaart de verzendkosten van 6,50€! *

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid van een veilige aankoop op rekening (wij behouden ons het recht voor om alleen in speciale gevallen vooruitbetaling te eisen). Bij de keuze op rekening dienen de verschuldigde bedragen te zijn voldaan binnen 7 dagen na factuurdatum.

Andere betaalmogelijkheden:

Ideal

Credietcard (VISA, MasterCard)

Op rekening

Voor scholen en andere instellingen die een financiële administratie hebben, kunnen wij de factuur per e-mail sturen! Indien u ons hiervan op de hoogte brengt, zal OPITEC u de factuur per e-mail sturen. De goederen worden onmiddellijk verzonden. Een pro forma factuur wordt dan bij uw pakket gevoegd.

Dit maakt online winkelen leuk! Gebruik alle voordelen!

*Houd er rekening mee dat als een levering op verzoek van de klant in meerdere facturen wordt opgesplitst, dat de bestelling helaas niet als een totale bestelling kan worden beschouwd. Verzendkosten worden dan voor elke factuur afzonderlijk in rekening gebracht.

OPITEC België BV
Belfius Bank NV rekeningnr. 068-2282341-55
IBAN: BE31-0682-2823-4155
BIC: GKCCBEBB