0 0
Laad meer artikelen

OPITEC heeft het: gewoon alles wat u nodig heeft om te knutselen...

Wij bieden u een bijna onuitputtelijke verscheidenheid aan knutselmaterialen - geschikt voor elk seizoen, elke gelegenheid en elk idee. Hier vindt u:

Ruwe modellen voor individueel ontwerp: Textiel en diverse vormen van hout, Paper-Art, Styropor®, glas, kunststof, porselein en keramiek.

Voor het modelleren van vormen en figuren: wattenbollen, knutselkurken, houten spatels, pollepels, wasknijpers, pompons, pailletten, veren en nog veel meer.

Kleine onderdelen om mee te versieren: Veren, chenilledraad, schuimrubber, foam, wiebelogen, pailletten, edelstenen en strooidelen.

Voor projecten met vilt: Knutselvilt, viltplaten, vilten strooidelen, vilten accessoires en vilten knutselsets.

Voor de ontwerpers: Lichtgekleurd textiel en stoffen zijn ideaal om te beschilderen en te ontwerpen. Wij hebben tassen, gymtassen, schorten, mutsen en petten in naturel die u naar eigen inzicht kunt ontwerpen.

Voor creatieve verpakkingen: Boxen, geschenkdozen, cadeautassen, inpakpapier en diverse folies, ook krimpfolie.

Maar er is nog veel meer: schalen, manden, puzzels, kalenders, speelkaarten, bierviltjes, borduurkarton, kurk of karton- en Paper-Art artikelen. En in onze geselecteerde knutselboeken vindt u ideeën, tips en trucs over vele onderwerpen. Dit maakt het knutselen en creatief ontwerpen nog leuker!

Populair knutselmateriaal voor kinderen

Creatief plezier met Pustefix bellenblaas, chenilledraad en ballonnen. Voor knutselen met kinderen vindt u hier Hama strijkkralen, Colouraplast smeltkorrels en PlayMais®. Tip: De Playmais® - EDULINE lijn is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestjes. Wanneer u op zoek bent naar meer pedagogisch waardevol speelgoed, nodigen wij u uit om eens te kijken naar onze didactisch lesmateriaal voor kinderen! Met dit geselecteerde speelgoed en de leerhulpmiddelen wordt de fijne motoriek, behendigheid, creativiteit en wiskundig inzicht bevorderd.

Het hele jaar door knutselen met OPITEC

Bij ons vindt u altijd nieuwe seizoensgebonden knutselartikelen. Wij hebben trendy decoratieve artikelen voor de lente, zomer, herfst en winter maar ook voor Pasen, Halloween, Kerstmis en Oud en Nieuw.

Voor Carnaval of voor een feestje: onze grote maskers gemaakt van papier of Paper-Art zijn gewoonweg onovertroffen voordelig en veelzijdig! U vindt er ook elastiek, veren, glitterstenen, klokjes en belletjes en nog veel meer.

Voor Pasen bieden wij u prachtige decoratieve figuren, paasmanden en decoratieve eieren: kies tussen kunststof eieren, die u kunt beschilderen of vullen en paaseieren van hout, Styropor® of plastic.

In het voorjaar en de zomer hebben wij voor u bloemen en planten artikelen . Wilt u ook de natuur in huis halen, kijk dan eens naar de ruime keuze aan kransen, bloempotten, rieten manden,  wilgentakken, mos, takjes, natuur materialen, oase voor bloemstukken, slingers, sierlinten, sisal, raffia en allerlei strooidelen.

Wij hebben voor u lampion voordeelsets maar ook de losse onderdelen om zelf een lampion te maken: lampion papier,  lampionbeugel, lampionstokjes, kaasdoosjes en LED-theelichtjes.

Op Halloween zullen onze horrormaskers u overtuigen. Maar ook lichtzakken en wiebelogen kunnen worden gebruikt.

Om in de kerstsfeer te komen hebben wij voor u DIY artikelen zoals adventskalenders, kandelaars, lichtsnoeren, jute zakken, kerstman en decoratieve engelen. Of u nu strosterren wilt maken of iets trendy wilt maken: elk jaar bieden wij u nieuwe kerstartikelen in verschillende stijlen aan. Voor kerstdecoraties nemen wij altijd de nieuwste trendthema's en trendkleuren over.