0 0
Laad meer artikelen

Steeksystemen van hout

Alle onderdelen zijn pasklaar gelaserd en moeten alleen nog voorzichtig uit de houten plaat gedrukt worden. De onderdelen worden in elkaar gestoken en indien nodig gelijmd. Naar wens kunnen de onderdelen met acrylverf of waterverf beschilderd worden.

Kartonnen bouwpakketten

De OPITEC Easy-Line kartonnen bouwpakketten bestaan uit TechCard® platen en diverse accessoires voor de bouw van een pneumatische kiepwagen, een solar windmolen, een luchtballon-voertuig en meer. Ondanks de eenvoudige bouw wordt het gewenste leereffect bereikt!

Houten bouwpakketten

Insectenhotels voor de tuin, bloembakken voor het balkon, onderzetters voor hete kopjes of praktische bureau organizers zoals de populaire notitie-express. Er is voor elk wat wils!
Alle houten onderdelen zijn al pasklaar gezaagd en moeten alleen nog in elkaar gezet worden!
Ook de populaire houten huisjes op de Easy-Line bouwmanier van Walachia® mogen niet ontbreken. Ook hier zijn alle onderdelen al op maat gezaagd en moeten alleen nog volgens de instructies in elkaar gestoken of gelijmd worden. De modellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
De Walachia® VARIO houten bouwpakketten bestaan uit houten latjes, die heel eenvoudig in een blokhutconstructie op hun plek worden gezet. De VARIO houten bouwpakketten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.