0 0
Laad meer artikelen

OPITEC heeft het: Houten artikelen voor allerlei doeleinden

Welk hout voor welk doel?

Hout is het belangrijkste materiaal voor veel projecten in het onderwijs, sociale instellingen, vakantieparken en ook voor de doe-het-zelver en de creatieve knutselaars. Wij hebben zacht- en hardhout – o.a. vurenhout, beukenhout en producten van hout in verschillende afmetingen: houten latten, rond hout, verlijmde platen, balsahout voor modelbouw of abachi- en lindehout voor snijwerk. Daarnaast hebben wij voordelige triplex-, MDF- of spaanplaten. De houten latten en platen bieden wij in verschillende maten aan. Zit de gewenste maat er niet bij? Veel van de artikelen zijn ook verkrijgbaar in de door u gewenste speciale maat.

Alle denkbare houten vormen

Bij ons vindt u een grote selectie van verschillende houten vormen: houten kubussen, houten kegels, houten wielen, houten schijven, houten knopen, houten buttons, houten kralen en houtenballen met en zonder gat. Deze houten producten zijn vaak doorslaggevende basisonderdelen voor een project! 

Houten bouwpakketten voor de bouw van voorwerpen voor dagelijks gebruik

De OPITEC houten bouwpakketten zijn didactisch voorbereid voor verschillende leeftijdsgroepen en vakgebieden. Ze worden o.a. gebruikt in het onderwijs en zijn ideaal voor groeps-/klassenwerk. Alle OPITEC bouwpakketten worden geleverd met een gedetailleerde handleiding. Naast de bouwpakketten voor planten krukjes, CD-standaards of praktische kantoorbenodigdheden vindt u een groot aantal voertuigen en functionele modellen. Zeer populair zijn ook onze houten bouwpakketten voor het maken van nestkastjes en vogelhuisjes, spelletjes of muziekinstrumenten.

Ongelooflijk veel decoratieve objecten van hout!

Voor uw decoratie en knutselideeën kunt u eens kijken naar onze enorme selectie decoratieve objecten van hout, die u kunt bewerken, beschilderen en decoreren naar uw wens: houten figuren, houten stekers, houten kisten, boxen, doosjes, spaanplaat doosjes, houten kaarsen- en theelichthouders, houten fotolijsten, strooidelen, houten adventskalenders, cijfers en letters en andere praktische houten elementen. Gebruik onze houten artikelen als basis om het daarna naar eigen wens te versieren. Natuurlijk vindt u hier ook hout direct uit de natuur, zoals boomschijven, berkenstammen en decoratieve artikelen van berkenschors.

Dit beschermt en verzorgt uw houtproducten:

Als u op zoek bent naar producten voor houtbewerking of houtverzorging, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de houtbewerking bieden wij u verschillende soorten schuurpapier, beitspoeder, meet- en afteken gereedschap, Pebaro figuurzagen en -bladen en een grote keuze aan gereedschappen, zoals Hegner decoupeerzagen. Wij bieden UHU en Ponal houtlijm aan, evenals de watervaste houtlijm van ons OPITEC huismerk. Als houtverzorgingsproduct adviseren wij PNZ-houtlazuur op oliebasis, houtwas en houtolie.