0 0

Metalen bouwdozen eitech

Met de metalen bouwdozen leren kinderen de spannende wereld van mechanica kennen. Voor het monteren, schroeven en aanpassen wordt gebruik gemaakt van de bijgevoegde bouwhandleiding. De bouwdozen bieden bovendien talloze mogelijkheden voor eigen ideeën. Bouwen bevordert de creativiteit en het ruimtelijk denken. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Stenen bouwdozen Teifoc

Bouw zelf of volgens de bouwinstructies een stenen huis. Echt gebakken stenen en de wateroplosbare mortel zorgen ervoor dat de stenen steeds opnieuw kunnen worden gebruikt. Een ruim assortiment artikelen zoals: dakpannen, ramen, deuren, troffel en veel meer. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Houten bouwdozen Walachia®

Houten huisjes op de Easy-Line bouwmanier. Alle latjes en onderdelen zijn reeds op maat gemaakt en hoeven alleen nog conform de bouwhandleiding in elkaar gezet te worden (indien nodig gelijmd). De modellen met schaal 1:32 kunnen in landschappen worden gebouwd, maar zijn ook als losse modellen zeer decoratief. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De Walachia® VARIO houten bouwdozen bestaan o.a. uit rondhout staafjes, die op de blokhut bouwmanier in elkaar worden gezet. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.