0 0
Deze onlineshop maakt gebruik van cookies voor een optimale winkelbelevenis. Hierbij wordt bijvoorbeeld sessie-informatie of de taalinstelling opgeslagen op uw computer. Zonder cookies is de functionele omvang van de onlineshop beperkt. Als u hiermee niet akkoord gaat, kunt u hier klikken.
TOP Artikel
Pipet (150 mm) Pipet (150 mm) 0,50 €

Alcohol Inc op Lanavanguard papier

Lanavanguard papier (646318) is synthetisch papier gemaakt van polypropylen en is water- en scheurvast.
Breng de kleur druppel voor druppel aan op het Lanavanguard papier en blijf isopropylalcohol (646396) of een blending solution (646385) toevoegen. De kleuren verspreiden zich snel en verdringen de eerste toegepaste kleur. Als u een druppel alcohol toevoegt, worden de kleuren helderder.

Intensieve kleurovergangen en accenten plaatsen met Alcohol Ink

U kunt ook eerst een druppel isopropylalcohol (646396) aanbrengen en daarna een druppel alcohol ink. Het is betoverend om te zien hoe de kleuren samenwerken en geweldige effecten creëren. Met een penseel en alcohol, kunnen fijne decoraties, punten, lijnen etc. worden gemaakt, die helderder verschijnen. Met een föhn ontstaan nog meer leuke kleurveranderingen en patronen.

Grondlaag en achtergronden maken met Alcohol Ink

Met een stuk vilt kunt u ook mooie achtergronden voor kaarten maken, verven of stempelen. Verdun de kleur in een beker met isopropylalcohol (646396). Breng de kleur aan op een stuk vilt en stempel de kleur en het patroon op de kaart. Met een penseel kunt u andere versieringen aanbrengen met alcohol (isopropylalcohol).

Windlichten en collages met Alcohol Inc, Lanavanguard papier en canvas

Maak patronen, vormen en kleurovergangen met uw lievelingskleur en maak aansluitend kleine gaten met een mes. U kunt de kleine gaten ook maken met een brandapparaat. Let op: bij deze methode raden wij aan dit buiten te doen en een stofmasker te dragen.

Vouw van papier mooie windlichten of maak collages op canvas.